HAYRİ ERİŞEN ANAOKULU

WEB https://772172.meb.k12.tr
Adres : SANCAKTEPE MAH. 1595 CAD. NO 30A İÇ KAPI NO 1 KEÇİÖREN / ANKARA
VİZYON : Çalışanların ve öğrencilerin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu bulunmakla övündüğü, memmuniyet ilkesini prensip edinen çevresinde sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarıyla tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Eğitim çalışanlarımızın kendini geliştirmesini, bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanmasını sağlayarak Atatürk İlkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye karşı duyarlı, öğrenmeyi öğrenen, bireysel farklılıklara saygı duyan bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun davranan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : Okulumuzda ikili eğitim uygulanmaktadır.
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Sancaktepe Mah. 1595. Cadde. No:30/A-1 Keçiören/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklığı 9 km, il merkezine uzaklığı 12 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :